Medium & Healer voor Paarden

Ik ben geboren met de gave healings aan paarden te geven. In feite bestaat een healing uit het geven van genezende energie via de handen. Wat ik regelmatig merk, is dat paarden tijdens een healing eindelijk verdriet, leed en bijvoorbeeld klachten kunnen los laten. Je ziet dit op verschillende manieren terug:
– paarden gaan gapen om te releasen en worden heel rustig;
– paarden worden rustiger en blijven rustiger;
– paarden krijgen hun vertrouwen in mensen terug;
– paarden komen sneller van wonden af;
– paarden presteren beter in de sport;
– en ja, paarden kunnen ook tranen laten.
Voor healings is meer dan genoeg wetenschappelijk bewijs. Hierover kun je volop lezen op de volgende website: http://www.thehealingtrust.org.uk/node/134

Ik geef healings op locatie of op afstand. In 2016 ben ik zelfs 2 weken in de Verenigde Staten geweest omdat ik healings op afstand had gegeven die zo’n groot resultaat hadden, dat ik ben uitgenodigd om dit ook op locatie te doen. Uiteraard was dit voor mij een prachtige kans en het was fantastisch mooi dat de eigenaresse van de paarden ter plaatse de reacties van haar paarden kon zien terwijl ik de healings gaf. Er komt dan ook een vervolg in 2017.

Healing heeft een positief effect op de fysieke, emotionele en mentale gezondheid van het paard. Uiteraard behandel ik alleen als het paard ook door de veearts is gecontroleerd. Daarnaast werk ik graag samen met andere behandelaars, zoals: veeartsen, osteopaten, tandartsen, hoefsmeden, natuurgeneeskundigen enzovoorts. Ik zal dan ook altijd doorverwijzen als ik merk dat een paard dat nodig heeft. Ook krijg ik tijdens healings regelmatig boodschappen door, dit is een leuke bijkomstigheid maar voor mij niet het uitgangspunt van de healing. Het uitgangspunt is het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van het paard.

Zelf heb ik ook een paard dat het nodige heeft meegemaakt. Dit paard was niet meer aan te raken aan zijn hoofd, echter na een healing was dit al heel wat beter. Dit was het begin van mijn reis met hem. Meer over mijn paard en zijn ontwikkeling kun je in mijn blog lezen.