Communicatie & Healing voor Paarden

“Wat een bijzondere ervaring! Toen ik met mijn handen in het haar zat om de plotselinge gedragsverandering van mijn paard, heb ik Merel benaderd. Ze heeft een reading gedaan en healing gegeven. De dingen die bovenkwamen waren herkenbaar en bevestigend. Het mooist was de reactie van mijn paard, bij het begin was zijn blik hard en gespannen, draaide zich van ons af en keek boos. Tijdens de sessie verzachtte zijn blik, zijn hoofdje zakte en hij begon te kauwen en te likken. Eindelijk even ontspanning voor mijn grote vriend! Aan het eind van de sessie mocht ik hem kort aanraken, een kadootje!”
Sanne
(Je kunt HIER de blogpost lezen over de reading en healing van Toni.)

Ik ben geboren met de gave om te communiceren met paarden. Ook geef ik healings aan paarden. Wat ik regelmatig merk, is dat paarden tijdens een reading eindelijk verdriet, leed en bijvoorbeeld klachten kunnen los laten. Ik wil vooraf geen informatie over het paard en geef aan de eigenaar door wat het paard me vertelt. De eigenaar merkt op deze manier goed dat wat ik vertel zuiver is.

Voor healings is meer dan genoeg wetenschappelijk bewijs. Hierover kun je volop lezen op de volgende website: http://www.thehealingtrust.org.uk/node/1

Ik doe de readings op afstand en soms op locatie. In 2016 en 2018 ben ik beide keren 2 weken in de Verenigde Staten geweest omdat ik readings op afstand had gegeven die zo’n groot resultaat hadden, dat ik ben uitgenodigd om dit ook op locatie te doen. Uiteraard was dit voor mij een prachtige kans en het was fantastisch mooi dat de eigenaresse van de paarden ter plaatse de reacties van haar paarden kon zien terwijl ik de readings en healings gaf. Er komt dan ook vast weer een vervolg.

Healing heeft een positief effect op de fysieke, emotionele en mentale gezondheid van het paard. Uiteraard behandel ik alleen als het paard ook door de veearts is gecontroleerd. Daarnaast werk ik graag samen met andere behandelaars, zoals: veeartsen, osteopaten, tandartsen, hoefsmeden, natuurgeneeskundigen enzovoorts. Ik zal dan ook altijd doorverwijzen als ik merk dat een paard dat nodig heeft.  Het uitgangspunt van mijn contact met paarden is het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van het paard.

Zelf heb ik ook een paard dat het nodige heeft meegemaakt. Dit paard was niet meer aan te raken aan zijn hoofd, echter na een healing was dit al heel wat beter. Dit was het begin van mijn reis met hem. Meer over mijn paard en zijn ontwikkeling kun je in mijn blog lezen.

Toen ik hoorde dat Merel readings met paarden deed, was ik heel benieuwd wat Soraya mij te vertellen had! Het was heel bijzonder om te zien hoe Merel een aantal dingen wist te benoemen die inderdaad speelden op dat moment. En heel fijn om te horen dat Soraya blij is met haar leventje en dat ze datzelfde mij ook gunde! Zeker een aanrader om een keer te laten doen!”
Mandy