Cursussen en Opleiding

Wil jij communiceren met Paarden?

Ik kan me heel goed voorstellen dat jij wil kunnen communiceren met paarden. Hoe bijzonder is het als je daardoor direct weet waar je paard behoefte aan heeft, wat hij het liefste met je doet of hoe zijn verleden is geweest? Vraag je niet langer af of je het kunt, maar ga het gewoon lekker leren. Er zijn heel veel paarden die onze hulp nodig hebben. Dit is dan ook de reden dat ik heb besloten zoveel mogelijk mensen te leren communiceren met paarden en andere dieren.

In mijn webinar en cursussen komen mijn twee grootste passies samen, namelijk communiceren met paarden en lesgeven. Ik ben opgeleid als docent Engels en ben echt gek op lesgeven. Het moment dat een cursist een nieuw inzicht krijgt of ineens iets kan, daar doe ik het voor. En als dit dan ook nog paard en mens samen kan brengen, dan kan ik mijn geluk niet op.

Webinar
Het webinar is bedoeld om je te vertellen wat er allemaal komt kijken bij het communiceren met paarden, waarom dit werkt en ook of jij het kunt leren.

Cursus Communiceren met Paarden I
In deze cursus leer je de basis van het communiceren met paarden. Je leert hele belangrijke vaardigheden zodat je op de juiste manier de zuivere boodschap opvangt en deze niet inkleurt met de ‘wens van jouw gedachte’. Je leert de benodigde theorie zodat je weet wat je doet en waarom je dit op een bepaalde manier doet. En je leert natuurlijk technieken die de communicatie op gang brengen. Na afloop en bij actieve deelname ontvang je het certificaat.

Cursus Communiceren met Paarden II
Als je deel I hebt gevolgd, kun je door naar deel II. In dit deel bouw je voort op de voorgaande kennis en technieken. Je krijgt kennis van hoe je jezelf kunt blijven verbeteren, hoe je vanuit je zuiverheid blijft werken en je leert om je af te stemmen op de eigenaar en de eigenaar goed op weg te helpen. Na afloop en bij actieve deelname ontvang je het certificaat.

De Jaartraining
Als je beide cursussen hebt gevolgd bij mij en heb jij uitzonderlijk talent en/of een enorme grote passie om paarden werkelijk te helpen en hun wereld te verbeteren? Dan kun je aan mij het verzoek doen om deel te nemen aan de jaartraining. Hierin ga je, met een selecte groep getalenteerde mensen, de vaardigheden die je nodig hebt om zowel fysiek als op afstand te communiceren met paarden en ook ga je je in deze training ontwikkelen als healer en leer je dus nog verder met energie te werken. Deze jaartraining sluiten we af met een weekend waarin alle vaardigheden grondig herhaald en getest worden. Je sluit deze jaartraining af met het diploma.

Meer Informatie?
Wil je graag (vrijblijvend) geïnformeerd worden over de aankomende data? Of wil je meer informatie? Mail dan gerust naar merelburggraafeac@gmail.com en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.